ŽENSKÉ DRUŽSTVO V HUKOVICÍCH

Na závody, letos nově na tréninkovém hřišti, se vydalo pouze družstvo žen. Kluci se opět nesešli v dostatečném počtu. A díky vstřícnosti a propůjčení stroje domácího družstva se mohly holky vůbec této soutěže zůčastnit. Na stroji se předvedla Pavla a na rozdělovači Lucka z Hukovic, kterým moc děkujeme. Po přípravě a odchodu na start bohužel spadla savice z klubka, a tak si to holky musely ve zbylém čase nachystat znova. Následoval pěkně rozběhlý útok, který však skončil ještě dřív než začal. Lenka na savicích nenabrala napoprvé dostatek vody, a proto holky shasují terče až v časech 36,59 (LP) a 37,36 (PP). Jelikož byla účast ženských družstev velmi nízká, tak si holky i s tím to časem odvážejí domů 3.místo.

Po vyhlášení nejlepších útoků se uskutečnilo lovení odměny za nejrychlejší sestřiky a zároveň také odměny pro největší smolaře. Ano, holky si vezou domů mimo poháru také kapra.

Video-lovení kapra: www.youtube.com/watch?v=bVENatpXIGg

Následovalo finále o sponzorské ceny, kterého se zůčastnilo pět družstev mužů a dvě družstva žen. K našim holkám se tentokrát přidala také Klárka z Hukovic. V sestavě Janovice+Hukovice si družstvo dobíhá pro druhou příčku a k cenám přibývají dvě nové proudnice.

Obrovské DÍKY patří nejen ženskému týmu z Hukovic, ale také chlapům z Hukovic, kteří nám ochotně pomáhali při chystání na základnu.

Není důležité vyhrát, ale zůčastnit se...A to se nám dnes potvrdilo! Protože můžu říct za celé družstvo žen, že jsme si to nakonec skvěle užily.

Videa a další fotky ze závodů budou co nejdříve dodány.

Foto: hasicijanovice.rajce.idnes.cz/27.8.2016-Hukovice/

Video 1.útoku: www.youtube.com/watch?v=4P0xMLNAQJw

Video finále: www.youtube.com/watch?v=0H3jB8KV3M8

H.K.